Jouw betrokken bedrijfspsycholoog

Ons team bestaat uit échte psychologen die bruikbare toepassingen aanbieden van wetenschappelijk onderbouwde theorieën. We zeggen waar het op staat, eerlijk en kritisch. We maken het niet mooier dan het is, doen geen concessies en verkopen geen ‘populaire praat’. Het gaat ons om de échte inhoud en blijvende oplossingen en resultaten. Wij gaan een relatie voor het leven aan. Jij investeert in ons en wij in jou. Vakmatig en persoonlijk.

De psychologen van Akerendam

Ruben Kooy

Gedreven arbeids- en organisatiepsycholoog die  mensen, teams en organisaties helpt om in beweging te komen en zich verder te ontwikkelen. Mijn geheim? Zaken klein en simpel maken, direct communiceren, kritisch naar elkaar blijven en vooral betrokken zijn.

Toos Stegers

Enthousiaste sociaal- en organisatiepsycholoog met aandacht voor jouw situatie. Ik maak complexe problemen behapbaar met pragmatische en psychologisch onderbouwde oplossingen. Dat doe ik door samen met je op te trekken en te onderzoeken hoe jij je eigen kracht optimaal kunt benutten.

Coenraad van Haren

Organisatiepsycholoog die snel schakelt en geen blad voor de mond neemt. Vanuit mijn rol help ik organisaties met complexe ontwikkelprocessen en breng ik groepen in beweging. Met een soms wat provocerende stijl vertaal ik actuele situaties naar gerichte interventies en oplossingen.

Rolf van der Meer

Gedreven psycholoog die mensen en teams helpt zich te ontwikkelen. We weten zelf vaak al prima wat goed gaat of juist niet werkt. Het gaat om dat ene cruciale zetje, wat tot inzicht leidt en waardoor je aan de slag gaat. Dat zetje geef ik graag!

Frank Ruijg

Ambitieuze arbeids- en organisatiepsycholoog met een gezonde dosis humor. Ik richt me op de ontwikkeling van mensen, teams en organisaties. Hoe ik dat doe? Door op een speelse en scherpe manier de beleving en patronen van groepen te benoemen en oog te hebben voor de persoon.

Marthe Oomens

Een goudeerlijke psycholoog met een missie om iedereen meer werkplezier te bezorgen. Met een analytische blik, een persoonlijk ‘touch’ en praktische tools breng ik jou of je team naar een hoger niveau en zorgen we er samen voor dat je zoveel mogelijk vanuit jouw kracht werkt.

Laury Peters

Een bevlogen arbeids- en organisatiepsycholoog die ervoor zorgt dat individuen en teams het beste uit zichzelf halen. Met mijn enthousiasme en nieuwsgierigheid weet ik je zeker te raken en prikkel ik je graag om te ontdekken, te ondernemen en nieuwe stappen te zetten in je carrière.

Melissa van der Zwan

Energieke arbeids- en organisatiepsycholoog en coach. Samen met jou onderzoek ik wat jij nodig hebt om met plezier aan het werk te blijven, te groeien en ontwikkelen. Met een persoonlijke benadering, betrokkenheid en scherpe vragen help ik je doelen te vertalen in concrete acties.

Robert Visser

Energieke en ervaren arbeids- en organisatiepsycholoog met internationale ervaring in onder meer Moskou en New York. Ik heb een liefde voor psychologie en help mensen graag effectief gedrag te leren door de wetenschappelijke basis te verduidelijken en je daar zo snel mogelijk in trainen.

Albert Klompé

Organisatieadviseur, coach en assessmentpsycholoog die altijd op zoek is naar de schakel die jou in beweging brengt. Ik ben vriendelijk, vasthoudend, kritisch en doorbreek patronen. Mijn psychologische kennis en  20 jaar ervaring als directeur zet ik graag in om ervoor te zorgen dat jij resultaat boekt.

 

Annette Post

Allround officemanager die houdt van open en eerlijke communicatie. Het motto van Pippi Langkous past goed bij mij. ‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.’ Met diezelfde toewijding zet ik mij iedere dag in om klanten en psychologen van Akerendam te helpen.

Quirine Moorrees

Studeerde fiscaal recht in Leiden, werkte 2 jaar in Chicago en is inmiddels financieel administrateur bij Akerendam. Daar komt mijn affiniteit met cijfers goed van pas. Ik ben een familiemens en hecht veel waarde aan vriendschap en gezelligheid. Elementen die ik ook terugvind bij mijn collega’s.