Een koffer vol ervaringen die we graag delen

Psychologie vertalen naar begrijpelijke en bruikbare oplossingen voor jouw organisatie, dat is onze passie. En vaak zijn die oplossingen verrassend simpel. En verrassend leuk! Lees zelf hoe jij jouw mensen en teams beter kunt laten presteren.

Leiderschap, kun je dat leren?

Leiderschap en leiderschapsontwikkeling zijn hot. Maar waarom eigenlijk? Hebben we leiderschap echt nodig? Hoe ontstaat leiderschap en hoe ontwikkel je het? Allemaal vragen die we in dit e-book voor je beantwoorden.

Download het e-book

7 adviezen om als team goed uit de crisis te komen

Hoe voorkom je in de nieuwe ‘normale’ situatie dat oude patronen, irritaties en uitdagingen in teams weer tevoorschijn komen? Lees nu de 7 adviezen van Ruben Kooy om als team goed uit de crisis te komen.

Download het factsheet

De bedrijfspsychopaat, een wolf in maatpak -deel II

Hoe weet jij zeker dat er geen psychopaten in je organisatie rondlopen? Lees nu in het blogartikel van Joost Jongeneel hoe bedrijfspsychopaten opereren en hoe je voorkomt dat ze je organisatie infiltreren.

Lees het artikel

Help, mijn team werkt thuis!

Hoe laat je als leidinggevende je team online effectief samenwerken? Bedrijfspsycholoog Laury Peters legt je uit wat er gebeurt in het brein van de thuiswerkers en wat je daaruit kunt leren als leidinggevende.

Lees het artikel

De bedrijfspsychopaat: een wolf in maatpak: deel l

Een psychopaat op de werkvloer kan grote gevolgen hebben voor je bedrijf. In deel 1 van deze artikelreeks legt Joost Jongeneel uit hoe je het gedrag van een bedrijfspsychopaat herkent en hoeveel er precies rondlopen.

Lees het artikel

7 tips om talentvolle medewerkers vast te houden

Talentvolle medewerkers blijven boeien en binden is niet zo eenvoudig. Voor je het weet ben je ze weer kwijt. Daarom hebben we zeven praktische tips voor je op een rij gezet voor het vasthouden van talent. 

Download het factsheet

Groei ontstaat buiten je comfort zone

“Wanneer er echt groei in je ontwikkeling ontstaat? Als je buiten je comfort zone treedt! Het ontdekken van (onbewust) gedrag en het experimenteren met nieuw gedrag, dat is wat je helpt om effectiever te worden in je functie.”

Laury is een bevlogen arbeids- en organisatiepsycholoog die ervoor zorgt dat individuen en teams het beste uit zichzelf halen.