Persoonlijke ontwikkeling

Mensen lopen soms ‘vast’. Externe ondersteuning door een Akerendampsycholoog kan helpen de juiste keuzes te maken en die te vertalen in concrete positieve stappen. In gedragsverandering. Juist omdat gedrag gedeeltelijk onbewust is, is het veranderen daarvan complex.

Gedrag bestaat uit een combinatie van kennis, vaardigheden en werkhouding: om verandering te bewerkstelligen, zijn tenminste vier zaken noodzakelijk: inzicht, individuele oefensituaties, toetsing van het nieuwe gedrag plus het inzicht en de verandering op de werkplek.

Op de volgende pagina’s leest u hoe wij samen met u de verschillende instrumenten inzetten om iemands gedrag bij te sturen, te ontwikkelen of desnoods te veranderen.

Assessment

Gedrag bestaat uit een combinatie van kennis, vaardigheden en werkhouding; om verandering te bewerkstelligen, zijn tenminste vier zaken noodzakelijk: inzicht, individuele oefensituaties, toetsing van het nieuwe gedrag plus het inzicht en de verankering op de werkplek. Op de volgende pagina’s leest u hoe wij samen met u de verschillende instrumenten inzetten om iemands gedrag bij te sturen, te ontwikkelen of desnoods te veranderen.

Comeniuslaan 25
1404 AB Bussum
Email: info@akerendam.nl
Telefoon: +31 (0)35 678 22 50